Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd

  • Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες HANZSON
Αριθμός Υπαλλήλων 10~50
Ετήσιες πωλήσεις 100000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος 2017
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

 

Κίνα Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Με πολλά χρόνια τεχνολογίας παραγωγής, ισχυρή δύναμη και προηγμένο τεχνικό εξοπλισμό, η Hanzson δημιούργησε προσεκτικά πρώτης τάξεως επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό, προϊόντα ανώτερης ποιότητας για να διευκολύνει τις ανάγκες των πελατών μας.Τα προϊόντα έχουν περάσει πολλές δοκιμές, πυρίμαχα, ανθεκτικά στην υγρασία, δοκιμές υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας κ.λπ. ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη σειρά ελέγχου θυρών μας με μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Και δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της παραγωγής προϊόντων και προσπαθούμε να επιτύχουμε την καλύτερη ποιότητα.ολοκληρώστε προσεκτικά κάθε παραγωγή για να εξασφαλίσετε το τελικό αποτέλεσμα του προϊόντος.Από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική άφιξη του πελάτη, είμαστε όλοι σχολαστικοί, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις διάφορες απαιτήσεις των πελατών και να παραδώσουμε με ασφάλεια τα προϊόντα μας στα χέρια των πελατών και να αποκομίσουμε την ικανοποίηση των πελατών.Τα προϊόντα υλικού ελέγχου πόρτας μας έχουν επιτύχει μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλό σωματικό βάρος, εύκολο στην παραμόρφωση, ευέλικτη και ασφαλή λειτουργία κ.λπ.

 

Με μια πλήρη γκάμα δυνατοτήτων ανάπτυξης προϊόντων και προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής, οδηγούμε τον κλάδο με καινοτόμο πνεύμα και εταιρική δύναμη!Η εισαγωγή του προηγμένου τρόπου διαχείρισης και η συγκέντρωση ειδικευμένων επαγγελματιών, από την ανάπτυξη προϊόντων, τη δοκιμαστική παραγωγή έως την παραγωγή κλίμακας, επιτυγχάνουν επιστημονική παρακολούθηση και διαχείριση και προσπαθούν να βελτιώνουν και να καινοτομούν συνεχώς την ποιότητα, τα προϊόντα εξάγονται σε πολλές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 

Μέσα από τις συνεχείς και σοβαρές προσπάθειές μας, τα εργοστάσιά μας συνδυάστηκαν με την υψηλότερη τεχνολογία με τα διαρκώς αναπτυσσόμενα μοντέρνα σχέδια.Από την επιλογή του υλικού μέχρι τη δομή, εμπιστευόμαστε αυστηρά υψηλό επίπεδο.Κάνει τα προϊόντα μας την ποιότητα, την προώθηση μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση πελατών να βελτιώνονται ασταμάτητα, το 70% των προϊόντων μας έχει εξαχθεί σε όλο τον κόσμο.

Ιστορία

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία της πόρτας & του υλικού διακοσμήσεων παραθύρων, βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη βάση παραγωγής των κυλίνδρων πορτών & παραθύρων Al-κραμάτων--Guangdong Shunde Leliu Everbright βιομηχανική ζώνη, γειτονικοί ελαφριοί σιδηρόδρομος και εθνική οδός. Η επιχείρησή μας εστιάζει στην αρμονική ανάπτυξη του ατόμου και την τεχνολογία από την υιοθέτηση της πιό προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας για τα εξαρτήματα πορτών & παραθύρων, την αυτόματες σφράγιση και τις γραμμές επεξεργασίας επιφάνειας. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι εξαρτήματα πόρτες & παράθυρα Al-κραμάτων, εξαρτήματα υλικού και προϊόντα τοίχων κουρτινών, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στα προγράμματα αστέρι-ξενοδοχείων, τις λεωφόρους αγορών, τα κτίρια γραφείων και τα συνεδριακά κέντρα. Σαν κύριο φορέα στη βιομηχανία, η επιχείρησή μας είναι επίσης διάσημη για τη σημαντική εξυπηρέτηση πελατών της. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία της πόρτας & του υλικού διακοσμήσεων παραθύρων, Hanzson βρίσκεται στη μεγαλύτερη βάση παραγωγής των κυλίνδρων πορτών & παραθύρων Al-κραμάτων--Guangdong Shunde Leliu Everbright βιομηχανική ζώνη, γειτονικοί ελαφριοί σιδηρόδρομος και εθνική οδός. Η επιχείρησή μας εστιάζει στην αρμονική ανάπτυξη του ατόμου και την τεχνολογία από την υιοθέτηση της πιό προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας για τα εξαρτήματα πορτών & παραθύρων, την αυτόματες σφράγιση και τις γραμμές επεξεργασίας επιφάνειας. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι εξαρτήματα πόρτες & παράθυρα Al-κραμάτων, εξαρτήματα υλικού και προϊόντα τοίχων κουρτινών, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στα προγράμματα αστέρι-ξενοδοχείων, τις λεωφόρους αγορών, τα κτίρια γραφείων και τα συνεδριακά κέντρα. Σαν κύριο φορέα στη βιομηχανία, η επιχείρησή μας είναι επίσης διάσημη για τη σημαντική εξυπηρέτηση πελατών της.

Υπηρεσία

Το Hanzson είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους υπεύθυνους για την ανάπτυξη και τους κατασκευαστές των συστημάτων κατασκευής για την πόρτα, το παράθυρο και την τεχνολογία ασφάλειας. Το Hanzson προσφέρει μια περιεκτική σειρά των προϊόντων συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης τεχνολογίας anddoor συστημάτων πορτών, των συστημάτων γυαλιού, των συστημάτων εξαγωγής καπνού και θερμότητας, της τεχνολογίας ασφάλειας καθώς επίσης και του παραθύρου και της τεχνολογίας εξαερισμού. Σαν έναν από τους ηγέτες αγοράς, καινοτομίας και σχεδίου, η ανεξάρτητα-ρυθμισμένη οικογενειακή επιχείρηση έχει επηρεάσει αποφασιστικά την τεχνολογία εφαρμοσμένης μηχανικής και κτηρίου δυνατότητας με τις πρωτοποριακές εξελίξεις. Αυτές οι εξελίξεις οδηγούνται συνεχώς και μετά στο κέντρο τεχνολογίας της επιχείρησης. Ο υψηλότερος των ποιοτικών προτύπων σημαίνει ότι τα προϊόντα Hanzson συμβάλλουν προς μερικές από τις πιό καινοτόμες έννοιες οικοδόμησης στον κόσμο και εξασφαλίζουν την ευκολία και την ασφάλεια στην τεχνολογία κτηρίου. Τα προϊόντα Hanzson είναι μερικά από τα πιό γνωστά στον κόσμο. Καθημερινά, τα εκατομμύρια των ανθρώπων απολαμβάνουν τις προφανείς ευκολίες των αυτόματων συστημάτων πορτών. Οι μεμονωμένες και κτήριο-συγκεκριμένες ειδικές κατασκευές, παραδείγματος χάριν, οι περιστρεφόμενες πόρτες ή όλα τα συστήματα γυαλιού εφαρμόζονται από ένα υποκατάστημα. Οι λύσεις προϊόντων από Hanzson μπορούν να βρεθούν στα διάσημα κτήρια πέρα από τον ολόκληρο κόσμο.

Η ομάδα μας

όλα τα είδη εξαρτημάτων υλικού για το παράθυρο και την πόρτα. συνδυάζουμε την παραγωγή και τις πωλήσεις από κοινού. έχουμε περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας για να εξαγάγουμε τα προϊόντα μας oversea στις αγορές, που καλύπτουν περισσότερες από 50 χώρες & περιοχές όλος ο κόσμος. Είμαστε ομάδα οικογενειακής επιχείρησης, που ειδικεύεται στην κατασκευή της άρθρωσης παραθύρων ανοξείδωτου/της παραμονής τριβής, casement λαβή και κλειδαριά, άνοιξη πατωμάτων/άρθρωση πατωμάτων, σφιγκτήρας πορτών γυαλιού/συναρμολόγηση μπαλωμάτων, πόρτα - πιό κοντά, η λαβή ανοξείδωτου, άρθρωση ντους, έκρυψε τις αρθρώσεις, τις κλειδαριές συρταριών, τα επιτραπέζια πόδια, την υποστήριξη επίπλων κ.λπ. 5 εργοστάσια ιδιοκτητών ομάδας Keyi και τώρα επεκτείνουν το range&depth της επιχείρησης. έχοντας saperate το εργοστάσιο και τη γραμμή παραγωγής για κάθε προϊόν, με το ιδιαίτερα καταρτισμένο και ειδικευμένο προσωπικό τεχνολογίας για να εργαστεί στα εργοστάσια. με την πεπειραμένη διοίκηση και τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, και τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής (εμείς οργάνωση κάποιο ειδικό εξεταστικό τμήμα για να εξετάσει την απόδοση μερικών προϊόντων), όλους τους παράγοντες επάνω από την εγγύηση η ποιότητα & η ποσότητα των προϊόντων. τα όλα προϊόντα μας παράγονται αυστηρά σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά επίπεδα. Η παραγωγή cOem είναι ευπρόσδεκτη. Η επιχειρησιακή αρχή μας είναι «άριστη ποιότητα, υπηρεσία πρώτα, και πελάτης πρώτα». Σπίτι φίλων ζεστού καλωσορίσματος και και στο εξωτερικό για να επισκεφτεί την επιχείρησή μας οποτεδήποτε.

 

Αφήστε ένα μήνυμα